Case la cheie

Prin case la cheie înțelegem case la roșu cu finisaje și instalații.
 
Astfel odată finalizată casa la roșu, vom demara începerea lucrărilor de instalații și finisaje.
 
În general aceste lucrări pot fi structurate după cum urmează:
  • finisaje exterioare (învelitoare acoperiș, tâmplărie exterioară, tencuieli exterioare)
  • finisaje interioare (tencuieli interioare sau gips-carton, gresie, faianță, parchet, uși)
  • instalații sanitare (chiuveta, cadă sau cabina duș, vas toaletă, robineți bucătarie/baie, racorduri)
  • instalații termice (centrală termică, calorifere, racorduri)
  • instalații electrice (trasee electrice, prize, întrerupătoare, tablou electric, corpuri iluminat)
Aceste lucrări au o mare importanță în exploatarea construcției, de calitatea acestora lucrări și finisaje depinzând confortul dvs. Degradarea rapidă a finisajelor sau defectarea unor instalații pot produce în timp, cheltuieli și disconfort. De aceea aceste operațiuni trebuie executate de oameni specializați, profesioniști care stiu ce fac și care garantează pentru ceea ce fac.
 
Deoarece acordăm o deosebită importanță acestui aspect, tratăm cu seriozitate fiecare lucrare în parte, indiferent de mărimea acesteia, contribuind cu sfaturi și sugestii bazate pe cunoștințe și experiența acumulată. Recomandăm beneficiarilor materialele potrivite pentru lucrare lor, recomandarea bazându-se pe utilizarea acestora în multe lucrări de case la cheie anterioare si în urma constatării calitații acestora.
 
Execuția unei case la cheie constă într-un ansamblu de cunoștințe tehnice (structurale și arhitecturale), care trebuie să conlucreze pentru a realiza o construcție durabilă și plăcută. Doar dacă sunt îndeplinite aceste două criterii, o construcție poate beneficia de o dezvoltare durabilă, bazată pe noi concepte.
 
Colaborând cu noi veți obţine cele mai bune rezultate, la termenul de realizare prevăzut în contract, la calitatea dorită şi la preţuri competitive. În timpul construcției unei case la cheie vom garanta prezenţa unui inginer constructor (la realizarea structurii de rezistenţă) şi a unui arhitect (la realizarea finisajelor).