Despre noi

Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienţa şi garanţia lucrărilor sunt doar cateva dintre caracteristicile care ne încadrează în categoria celor mai bune firme de construcţii din Romania, precum si din tara.
 
Suntem specializaţi în renovări de case şi apartamente, consolidări şi reabilitări de locuinţe, termoizolaţii şi hidroizolaţii, lucrări de vopsitorie, zugrăveli şi ipsoserie.
 
Deasemenea suntem specialiști și în construcția / reparațiile / montajul de acoperiș
 
Practic, acoperim o gamă largă de lucrări pentru proiectele dvs., cu o echipă formată din profesionişti cu iniţiativă de dezvoltare.
 
Pentru a vă oferi cel mai bun raport calitate – preţ al lucrărilor, conducerea firmei tratează şi analizează fiecare proiect în parte şi deleagă echipe formate din oameni specializaţi pe categorii de lucrări aferente.
 
Solicitaţi-ne consultanță pentru lucrările dvs. Ascultaţi opinia unui specialist; hotărâm împreună soluţiile potrivite din punct de vedere tehnic şi economic.
 
Scopul nostru este de a satisfice cerinţele şi aşteptările clienţilor, prin servicii de calitate şi la termen.
 
De ce noi?
Pentru a solicita o lucrare, transmiteți-ne datele dumneavoastră AICI și vă vom contacta în maxim 24 de ore.
 
Card image cap
Consultanță

Oferim consultanţă de specialitate în luarea celor mai bune decizii de către dvs. colaborând cu cei mai buni in domeniu.

Card image cap
Specialiști

Încurajăm specializarea muncitorilor pe categorii de lucrări; nu mergem pe ideea omului bun la toate.

Card image cap
Montaj acoperiș

Executăm reparații acoperisuri tiglă ceramică, înlocuire acoperișuri tiglă ceramica, acoperișuri cu infiltrații

Card image cap
Siguranță

Ne asumăm ducerea la îndeplinire a proiectelor prin contracte ferme, cu termene de realizare bine stabilite şi de comun acord.