Servicii de hidroizolație

Serviciul de hidroizolație constă într-o structură etanșă, continuă și omogenă de protecție a elementelor sau părților de construcție împotriva infiltrațiilor și/sau exfiltrațiilor apei și/sau a umidității naturale a mediului.
 
În construcții, o structură are nevoie de hidroizolație deoarece betonul însuși nu este impermeabil (dar poate fi hidroizolat cu ușurință folosind aditivi). Sistemul convențional de hidroizolare se bazează pe ‘membrane’. Aceasta înseamnă aplicarea unuia sau mai multor straturi de membrane (constituite din diferite materiale: bitum, silicati, poliuretani, PVC, EPDM etc.) ce acționează ca o barieră între apă din mediul ambiant și structura clădirii, împiedicand pătrunderea apei.
 
Cu toate că sistemul de hidroizolare prin membrane se bazeaza pe o aplicare precisă a acestora, de multe ori acesta manifestă ulterior probleme. Problemele de aplicare sau aderență la substrat pot duce la infiltrații/exfiltrații.
 
Cand vine vorba despre serviciul de hidroizolație, ne place să fim mai mereu în top, pentru că o altă ramură a societății noastre o reprezintă lucrările de hidroizolații si termohidroizolații. Societatea noastră execută lucrări de hidroizolație având asistență tehnică asigurată de specialiști, ceea ce permite firmei să ofere garanție pentru executarea lucrărilor în funcție de tipul lucrărilor.